Livets cirklar

Är inte livet lustigt ändå. Det kan vara så vackert och härligt men samtidigt hemskt och deprimerande. Ena sekunden så är man så lycklig och glad och inget kan dra ner en och i nästa sekund så vill man bara ligga under täcket och gråta. Det är inte så speciellt trevligt alltid men då är det viktigt att man försöker fokusera på det fina som man har varit med om och som man vet att livet kan innebära när man inte mår dåligt. 

Det jobbiga och fina med livet är ju att det fortsätter och det spelar ingen roll om man vill att det ska göra det eller inte för att tiden tickar och det finns inget som man kan göra åt det utan det är bara att försöka hinna med allt som händer. Jag tror att det i alltid i livet är viktigt att komma i håg att jobba på personlig utveckling. Det är viktigt att inte fasta i sina gamla hjulspår i sin personlighet utan att man fortsätter att jobba för att bli en bättre människa. 
Och det kanske inte alltid är så trevligt att inse att man måste jobba på och förändra vissa sidor i sin personlighet. Det är kanske inte så att man älskar att höra att man måste tänka på att förändra något, speciellt om man själv inte ser att man måste jobba på eller faktiskt helt och hållet ändra på. Men då måste man helt enkelt bara ödmjuka sig och försöka se det från andra människors perspektiv.     

Ibland kan det vara svårt och ibland så räcker man inte till men då är det bara att börja om, det är inte värre än att man testar igen ju. Alla misslyckas ibland.  Och så är livet. och så fortsätter livet och så kommer livet att alltid fortsätta.